Calendarul zilei de 10 aprilie:
Sarmale
Büfé
Konyha/főzés
este un preparat culinar din carne tocată (de obicei de porc, dar și de vită, oaie, pasăre sau chiar pește), amestecată cu orez și cu alte ingrediente)
Acest produs culinar este cunoscut, cu aceeași denumire, în mai multe țări, din apropierea bazinului răsăritean al Mării Mediterane: Turcia, România, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Palestina, Iordania, Siria, Liban, Grecia, precum și în Republica Moldova.
Se consideră că dacă se consumă după ce „stau” 2-3 zile, sarmalele vor avea o savoare deosebită.
La masă, sarmalele de post se servesc cu sos de roșii, ardei iute, ceapă verde sau salată de ceapă uscată.
Sarmale elérhetősége
Adatok:
Cím: Str Principala nr 2A, Tureni
Sarmale értékelései
Te milyennek látod ezt a helyet (Sarmale)? Értékeld:
Sarmale facebook posztok
Sarmaua este mîncarea nelipsită a românilor. Dar cînd, unde au apărut sarmalele? Ion Creangă descrie cu atîta dragoste cum arătau sarmalele pe care le mînca lupul din poveste, încît îți pui întrebarea cum se pregătesc sarmalele corect?
Cum să faci "Sarmale ardeleneşti", tutorial video pas-cu-pas How to make "Transylvanian cabbage rolls", step-by-step video tutorial www.geluradu.com