Calendarul zilei de 10 aprilie:
Sarmale
Food Stand
Kitchen/Cooking
este un preparat culinar din carne tocată (de obicei de porc, dar și de vită, oaie, pasăre sau chiar pește), amestecată cu orez și cu alte ingrediente)
Acest produs culinar este cunoscut, cu aceeași denumire, în mai multe țări, din apropierea bazinului răsăritean al Mării Mediterane: Turcia, România, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Palestina, Iordania, Siria, Liban, Grecia, precum și în Republica Moldova.
Se consideră că dacă se consumă după ce „stau” 2-3 zile, sarmalele vor avea o savoare deosebită.
La masă, sarmalele de post se servesc cu sos de roșii, ardei iute, ceapă verde sau salată de ceapă uscată.
Sarmale contact
information:
address: Str Principala nr 2A, Tureni
Sarmale ratings
Have you been at Sarmale? Rate it!
Sarmale facebook posts
Sarmaua este mîncarea nelipsită a românilor. Dar cînd, unde au apărut sarmalele? Ion Creangă descrie cu atîta dragoste cum arătau sarmalele pe care le mînca lupul din poveste, încît îți pui întrebarea cum se pregătesc sarmalele corect?
Cum să faci "Sarmale ardeleneşti", tutorial video pas-cu-pas How to make "Transylvanian cabbage rolls", step-by-step video tutorial www.geluradu.com